• Gratis verzending binnen Nederland v.a. €50,-
  • Snelle levering en veilig online betalen
  • 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend!

Ruilen & Retourneren

Niet helemaal tevreden met je bestelling van Allemachtig Prachtig? Dan is het altijd mogelijk je bestelling (gedeeltelijk) te ruilen/retourneren. Wij dienen de retourzending binnen 14 dagen nadat jij de order hebt ontvangen binnen te hebben. Meld je retourzending aan door een mailtje te sturen naar: klantenservice@allemachtigprachtig.nl met hierin je ordernummer, gegevens en rede van retour.

Let op: Artikelen uit de SALE kunnen niet worden geruild/geretourneerd!

Hier kun je het retourformulier downloaden. Dit formulier dien je ingevuld toe te voegen bij de retourzending. Zonder retourformulier kunnen wij je retourzending helaas niet in behandeling nemen! De kosten voor het retourneren van je bestelling zijn voor eigen rekening. Wij zorgen ervoor dat de terugbetaling van het aankoopbedrag binnen 14 dagen wordt aan je wordt teruggestort.


Let op: Heb je gebruik gemaakt van gratis verzending (bestellingen > dan 50 euro)? Retourneer je een (gedeelte van) je bestelling waardoor de zending uiteindelijk < 50 euro wordt, dan worden de verzendkosten in rekening gebracht.