• Gratis verzending binnen Nederland v.a. €50,-
  • Snelle levering en veilig online betalen
  • 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend!

Wie zijn wij

Allemachtig Prachtig is opgericht in november 2009. Wat begon als een klein webwinkeltje met wat woonaccessoires, is inmiddels uitgegroeid tot een webWinkel met een groot assortiment mode accessoires.
Wij zijn constant op zoek naar leuke hebbedingen waar jij als vrouw blij van wordt! Mooie armbanden, oorbellen, handige clutches en prachtige tassen.


Naast onze webshop hebben wij 3 shop-in-shops bij Loods 5 Sliedrecht, Loods 5 Zaandam en Loods 5 Amersfoort. Hier vind je een groot deel van ons assortiment sjaals en tassen.


Eigenaresse Willeke Brouwer heeft zelf als passie wonen en mode: 'Met Allemachtig Prachtig kan ik mijn klanten laten zien wat ik erg mooi vind! Alles wat ik verkoop zou ik in mijn eigen huisje neerzetten of zelf dragen, dat is altijd mijn uitgangspunt. Daarnaast moeten de artikelen betaalbaar zijn, voor elke portemonnee. Hierdoor blijven het leuke cadeautjes om te geven én om te krijgen!'

Veel shopplezier!


Willeke Brouwer